NL   FR   EN Sana reptiles
sana reptiles

Home

 

Nieuws:

29/03/2009: update projects

Een eerste update van de beurskalender kun je hier terugvinden.  


Beschikbaar:

Op de beschikbaar-pagina (Te koop) staan er op regelmatige tijdstippen nakweekjes te koop. 

Bell Sunglow

Occassioneel ook soms volwassen dieren. Alle dieren worden individueel afgebeeld met details zoals gewicht, leeftijd, geslacht... 

Alle dieren worden visiueel sexbaar verkocht tenzij anders gespecifieerd.

Ben je op zoek naar een bepaald kleur maar je kan het iet terugvinden op de website? Stuur ons een mailtje want meestal staat niet alle nakweek op de website. Misschien hebben we net wel datgene wat je zoekt...

laatste update: 10/01/11

Gallery:

In de verschillende gallerijen zijn er foto's te vinden van allerhande gekko's.

Het overgrote gedeelte is natuurlijk over luipaardgekko's.. Een aantal van onze kweekdieren en nakweekjes kun je op deze pagina .

Andere soorten zoals Hemidactylus fasciata, beter gekend als vipergekko, stenodactylus petrii, stenodactylus sthenodactylus, coleonyx brevis, paroedura picta, vetstaartgekko's, underwoodisaurus milli, goniorosaurus milli... kunnen ook in dit gedeelte teruggevonden worden.

In de toekomst wordt ook wat plaats voorzien voor panterchameleons (furcifer pardalis).


Beurzen:

We zijn op de meeste beurzen in BelgiË en Nederland aanwezig.Ook op de hamm-beurzen in Duitsland zijn we van de partij en enkele beurzen in Frankrijk.

In het overzicht kunt U terugvinden welke beurzen we bijwonen, hetzij als bezoeker (wit), hetzij als standhouder (oranje).

Shop:

In de online shop kan je de meeste zaken die noodzakelijk zijn voor de hobby terugvinden. Alhoewel niet alle producten in de webshop zijn opgenomen, is het volledige gamma van volgende fabrikanen leverbaar:

- Exo-Terra
- Zoomed
- Lucky Reptile

Kan je een bepaald product niet terugvinden? Stuur ons een mailtje en we nemen dezelfde dag nog contact met u op.

luipaardgekko

Rond deze tijd van het jaar wordt het voor de liefhebber opnieuw druk. Eitjes worden gelegd, nakweekjes worden geboren...

Een betrouwbare incubator is dan ook onmisbaar. Neem geen risico en kies voor een goede kwaliteit zoals bijvb Jaeger. Er is een model verkrijgbaar voor de hobbyist (FB50) als voor de grotere kwekers (FB80).

 

 

sana reptiles
© Sana Reptiles